Taggar

  #etiologi     #mani     #samhälle     #studie     #depression     #diagnostik     #psykologi     #artikel     #stämningsläge     #läkemedel     #hjärnan     #myt     #neurologi     #npf     #perception     #psykos     #attityder     #stigma     #ångest     #mindhacks  
Nytt sedan sist

Load Newest Topics
Topics Since Last Visit
Skaffa Appen[Funktion] Rykte

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

[Funktion] Rykte

Inlägg av Butterflychaos i mån feb 08 2016, 16:14

För ett tag sedan lade vi till funktionen "rykte" till forumet. Det innebär att man kan "gilla" inlägg i tråd som man tyckte var hjälpsamma och/eller besvarade frågan. Detta gör man genom att trycka på + till höger i inlägget. Varje + räknas som ett poäng, men - är mest för syns skull (det ger inga "poängavdrag"). Ju fler + man får på sina inlägg, desto bättre rykte får man helt enkelt. Funktionen är menad till att ge uppmuntran till inlägg som man tycker är bra, informativa och som ger en svar på frågor man ställt.

I framtiden kanske denna funktionen kopplas till andra saker, måste undersöka detta mer. I sådana fall uppdaterar jag/annan admin med information i denna tråden.
avatar
Butterflychaos
Ambulerande Admin
Ambulerande Admin

Posts : 1108
Join date : 16-01-12
Age : 25
Location : Uppsala

Till överst på sidan Gå ner

Sv: [Funktion] Rykte

Inlägg av Onddruid i lör feb 20 2016, 09:27

Har nu även lagt till tack-funktionen på ryktet - det är lite komplicerat men en person gillar ditt svar så dyker det upp en liten knapp på den personens post där det står "merci" om du trycker på den knappen så färgas ditt meddelande gult vilket gör att det syns bättre. I framtiden kommer jag förmodligen att förbättra den här funktionen så att personen som gillar inlägget kan "förgylla" det direkt så att om någon får ett riktigt bra svar på en fråga till exempel så kan OP markera det för framtida användare som också är intresserade av att veta. Självklart är detta en funktion som kanske skulle kunna missbrukas, isf kommer den stängas av så använd sunt förnuft!
avatar
Onddruid
Ambulerande Admin
Ambulerande Admin

Posts : 737
Join date : 16-01-11
Age : 29
Location : Jorden, Universum

http://bipolar.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: [Funktion] Rykte

Inlägg av Butterflychaos i tis feb 23 2016, 14:41

UPPDATERING:

Man kan nu enkelt se om ett inlägg har blivit gillat eller ogillat. Istället för + och - har vi nu ett rött hjärta (gilla) och ett grönt hjärta med ett kryss (ogilla). När man tycker att någon har gjort ett bra trycker man på det röda hjärtat. Det kommer nu visas också en siffra under ikonen som visar hur många som gillat/ogillat inlägget.

avatar
Butterflychaos
Ambulerande Admin
Ambulerande Admin

Posts : 1108
Join date : 16-01-12
Age : 25
Location : Uppsala

Till överst på sidan Gå ner

Sv: [Funktion] Rykte

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet