Taggar

  #etiologi     #mani     #samhälle     #studie     #depression     #diagnostik     #psykologi     #artikel     #stämningsläge     #läkemedel     #hjärnan     #myt     #neurologi     #npf     #perception     #psykos     #attityder     #stigma     #ångest     #mindhacks  
Nytt sedan sist

Load Newest Topics
Topics Since Last Visit
Skaffa AppenIntegration med facebook och google

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

Integration med facebook och google

Inlägg av Onddruid i tis feb 09 2016, 20:32

Jag håller på att lägga till facebook och google integration så att användare kan registrera sig med sitt google eller facebook konto. Ifall ni har synpunkter på detta så tveka inte att höra av er!

Integrationen kräver att jag skapar en säkerhetspolicy, den kommer i princip vara en kopia av forumotion.coms men jag rekommenderar att ni läser den för att få reda på vilka skyldigheter och rättigheter ni har här. Kort sagt så lämnar vi inte ut någon information om användare om inte polisen har någon form av rannsakningsorder. Om ni har godkänt att cookies lagras så kommer cookies lagras osv. Det är ganska standardgrejer.

Det finns en option som jag inte har aktiverat och det är autoregistrering, det är en funktion som skulle innebära att en person som är inloggad i facebook automatiskt blir registrerad här när de går in på sidan. Jag kände att det skulle öppna dörrarna väldigt mycket för vem som helst och att vissa användare skulle kanske känna sig mindre trygga här isf så jag har inte aktiverat den funktionen. Ni är välkomna att höra av er och diskutera vad ni känner om saken!

EDIT: Google krävde tydligen att man skapade ett google plus community så jag skippade det, facebook är integrerat men alla rättigheter har inte skickats till review än eftersom jag måste göra en screencast på funktionerna jag vill integrera. Folk kan fortfarande joina genom facebook genom att trycka på inspektera rättigheter och välja att dela med sig av informationen som forumet vill ha. Kommer uppdatera när jag har tagit itu med detta.

//Eder Onda Druid
avatar
Onddruid
Ambulerande Admin
Ambulerande Admin

Posts : 737
Join date : 16-01-11
Age : 29
Location : Jorden, Universum

http://bipolar.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet