Taggar

  #etiologi     #mani     #samhälle     #studie     #depression     #diagnostik     #psykologi     #artikel     #stämningsläge     #läkemedel     #hjärnan     #myt     #neurologi     #npf     #perception     #psykos     #attityder     #stigma     #ångest     #mindhacks  
Nytt sedan sist

Load Newest Topics
Topics Since Last Visit
Skaffa AppenOm att klistra nyhetstrådar

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

Om att klistra nyhetstrådar

Inlägg av Onddruid i ons feb 10 2016, 09:20

Som ni kanske har märkt så klistrade jag den populära nyhetstråden för attityder om psykisk sjukdom eftersom den hade väldigt många visningar så jag tänkte göra det enkelt för nya användare att hitta den och för er som redan har läst att hitta tillbaka till den om ni vill referera till den.

Om ni tycker att en tråd var väldigt bra på grund av vad som stod i den eller för att diskussionen var informativ så hör av er till en admin eller moderator så klistrar vi den.

EDIT: IOM det nya taggsystemet så blir det mest förvirrande att klistra trådar, ifall du tycker att en tråd är intressant så kan du välja att följa en tagg som är associerad med den så hittar du lätt tillbaka. Det går även bra att göra en personlig tagg, ex: #onddruid och sedan använda den som ett bokmärke i ett inlägg i en tråd du vill hitta tillbaka till.
avatar
Onddruid
Ambulerande Admin
Ambulerande Admin

Posts : 737
Join date : 16-01-11
Age : 29
Location : Jorden, Universum

http://bipolar.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet