Taggar

  #etiologi     #mani     #samhälle     #studie     #depression     #diagnostik     #psykologi     #artikel     #stämningsläge     #läkemedel     #hjärnan     #myt     #neurologi     #npf     #perception     #psykos     #attityder     #stigma     #ångest     #mindhacks  
Nytt sedan sist

Load Newest Topics
Topics Since Last Visit
Skaffa Appen


Aktuell tid och datum: ons sep 27 2023, 10:30

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.

Reglerna på det här forumet kan kokas ner till att du bör vara respektfull mot andra användare, annars kommer dina inlägg att tas bort och du kan bli bannad ifall du inte uppför dig. Saker som kan leda till ban: Hets mot folkgrupp inklusive taskiga åsikter om saker som invandring, personer med psykisk sjukdom och om sexualitet/kön. Bantningshets och beteende, bilder eller kommentarer som kan leda till att trigga en person med ätstörning/självskadande. Saker som relaterar till dessa ämnen bör taggas enligt forumets regler i trådens titel. Alla trådar, kommentarer eller övriga uppmaningar eller frågor angående hur man kan förvärra sin sjukdom till exempel genom att trigga en hypomani kommer tas bort om moderatorer anser att de bryter mot forumets regler. Här kan gränsen verka hårfin, det är till exempel ok att fråga om hur man kan undvika att trigga sjukdom. Det är viktigt att tänka efter en extra gång hur era frågor och kommentarer kan tolkas innan ni postar dem och även att ni läser genom forumets fullständiga regler.